PAO.BG


Косачки VIKING - специалистите за Вашата градина

С надеждните косачки VIKING поддръжката на градината е безопасна и лесна. С VIKING винаги имате приятното усещане, че сте направили правилния избор. Към пълния асортимент от косачки VIKING, освен класическите косачки, са включени и патентованите мултифункционални косачки, които по избор могат да бъдат използвани за косене или рекултивиране.

Електрически косачки VIKINGБензинови косачки за малки площи VIKINGБензинови косачки за големи площи VIKING
Косачки със специално приложение VIKING
Електрическите косачки от новата серия 3 са изключително маневрени и лесни за управление. Подходящи са за косене на трудно достъпни места. Имат регулируема височина на косене, както и практичен сгъваем кош за трева с вместимост от 40 литра.

Компактните бензинови косачки от серия 4 убеждават с надеждност, лесно управление и обслужване, както и много добро съотношение между цена и качество. Подходящи са поддръжка на малки до големи тревни площи. Лесни за стартиране и почистване, удобна настройка на височината на косене.

Перфектна поддръжка на тревната площ благодарение на комфортните косачки от серия 5. Те могат да Ви гарантират лесно обслужване и комфортно управление. Оборудвани с ергономични елементи, регулируеми ръкохватки, както и колесен механизъм.

Joomlart