PAO.BGЛозарски ножици гардена - GARDENA

Лозарска ножица гардена - GARDENA Premium BP 50

Цена: 71.90 лв.
63.90 лв.

Много здрава, професионална ножица със сменяеми ножове. Сигурна поддръжка на цветя, клончета и храсти. регулируемо напрежение на остриетата. Ъглова режеща глава. Точно наточени остриета.
[Допълнителна информация...]


Лозарска ножица гардена - GARDENA Premium BP 30

Цена: 66.90 лв.
59.90 лв.

Много здрава, професионална ножица със сменяеми ножове. Прецизно рязане на цветя и млади растения. Точно наточени остриета. Горното острие е от неръждаема стомана, ковано долно острие.
[Допълнителна информация...]Лозарска ножица гардена - GARDENA SmartCut

Цена: 68.90 лв.
61.90 лв.

Много мощни и удобни ножици за лесно, изключително ергономично рязане на дебели и тънки клони. Функцията "палец" се използва независимо от диаметъра на клоните. С тази функция може да режете дебели клони много лесно и удобно на три степени.
[Допълнителна информация...]


Лозарска ножица гардена - GARDENA Comfort

Цена: 54.90 лв.
48.90 лв.

Удобна и ергономична ножица с допълнително тясна глава за рязане на лозе, цветя и млади растения. Променлив размер за отваряне на дръжката. Остриета от незалепващо покритие. С резец за кабел и канал за източване на сокове. Алуминиеви ръкохватки.
[Допълнителна информация...]Лозарска ножица с наковалня гардена - GARDENA Comfort

Цена: 56.90 лв.
49.90 лв.

Изключително удобно и ергономични ножици за рязане на стари клони и храсти. Променлив размер за отваряне на дръжката. Остриета от незалепващо покритие. С неплъзгаща се направена от метал наковалня.
[Допълнителна информация...]


Лозарска ножица гардена - GARDENA Comfort

Цена: 40.90 лв.
36.90 лв.

Изключително удобна и ергономична ножица за рязане на цветя и млади растения. Променлив размер за отваряне на дръжката. Остриета с незалепващо покритие. Точно наточени остриета. С неплъзгаща се напраена от метал наковалня.
[Допълнителна информация...]Лозарска ножица с къса глава гардена - GARDENA Comfort

Цена: 35.90 лв.
31.90 лв.

Удобна за рязане на цветя и млади растения. Променлив размер за отваряне на дръжката. Ъглова режеща глава с незалепващо покритие на остриетата. С канал за източване на сокове.
[Допълнителна информация...]


Лозарска ножица гардена - GARDENA Comfort

Цена: 26.90 лв.
23.90 лв.

Изключително удобна за рязане на млади растения и храсти. Ъглова режеща глава с незалепващо покритие на остриетата. С канал за източване на сокове. Комфортни ръкохватки с меки елементи с 2 позиции за по-добро и бързо рязане.
[Допълнителна информация...]Лозарска ножица с наковалня гардена - GARDENA Comfort

Цена: 27.90 лв.
24.90 лв.

Ъглова режеща глава с незалепващо покритие на остриетата. Неплезгаща се наковалня. С канал за източване на сокове. Комфортни ръкохватки. Диаметър на рязане: макс. 20 мм.
[Допълнителна информация...]


Лозарска ножица гардена - GARDENA Classic

Цена: 23.90 лв.
19.90 лв.

За универсална употреба в градината, например за рязане на тънки клони, връв или тел. ъглова режеща глава с остриета от неръждаема стомана. Специално назъбено наточено долно острие - резец за жици.Ергономично оформени дръжки с 2 позиции.
[Допълнителна информация...]Лозарска ножица гардена - GARDENA Classic

Цена: 20.90 лв.
18.90 лв.

С допълнителна тясна глава за рязане на издънки и израстъци. Ъглова режеща глава. Горно острие с незалепващо покротие, долно острие от неръждаема стомана. Прецизно заточени остриета. С възможност за отичане на сока.
[Допълнителна информация...]


Лозарска ножица гардена - GARDENA Classic

Цена: 16.90 лв.
14.90 лв.

Класически ножици за рязане на цветя и млади издънки. Ъглова режеща глава с прецизно заточено острие с незалепващо покритие, възможност за изтичане на сока и рязане на жици. Ергономично оформени дръжки с 2 позиции за мощно рязане и бързо кастрене на върхо
[Допълнителна информация...]Лозарска ножица с наковалня гардена - GARDENA Classic

Цена: 17.90 лв.
15.90 лв.

Класически ножици за рязане на цветя и млади издънки. Неплъзгаща се наковалня. Ъглова режеща глава с прецизно заточено острие с незалепващо покритие, възможност за изтичане на сока и рязане на жици.
[Допълнителна информация...]


Ножица GARDENA 210 SchnippSchnapp XL

Цена: 24.90 лв.
21.90 лв.

Ножиците GARDENA SchnippSchnapp XL са удобни за работа и точно за различните нужди на дома и хобитата. Ножиците са идеални за рязане на хартия, тапети, кожа, платове и канап. С помощта на ножиците могат да се правят изключително дълги и точни
[Допълнителна информация...]Ножица за рози GARDENA

Цена: 16.90 лв.
14.90 лв.

Ножиците за събиране на рози GARDENA включват четири функции в един чифт ножици: могат да се използват за отрязване, задържане, кастрене на тръни и смачкване на дръжките на стъблата. Остриетата на ножиците са направени от неръждаема стомана.
[Допълнителна информация...]Joomlart