PAO.BG


Моторните триони STIHL - иновационна техника с високо качество

Моторните триони на STIHL съчетават иновационна техника с висока мощност, оптимална ергономичност и ниско тегло. Благодарение на тези свои качества те значително улесняват хората при работа и допринасят за опазване на околната среда. STIHL предлага моторни триони с различнa мощност за разнообразни цели на приложение.

Необходимо е да разполагате с оборудване, благодарение на което ще можете с лекота да свършите всяка задача в градината - сигурни помощници са леките мторни триони STIHL. Отличават се с висока мощност, комфортно управление и обслужване. Подходящи са за многообразни задачи около дома, двора и градината като рязането на дърва за огрев, почистване на дървета и храсти.

Моторни триони за дома и двора STIHLМоторни триони за селското стопанство STIHLМоторни триони за горско стопанство STIHL
Кастрачки STIHLЕлектрически триони STIHL

Селскостопанските работници, ландшафтните работници, строителите и занаятчиите оценяват изключително много надеждните уреди. Без значение дали ще трябва да нарежете дърва за огрев, да поддържате своите дървета, обработвате строителен материал или режете дъски - сигурните моторни триони на STIHL са прекрасно преплитане от мощност и комфорт.

Професионалните резачки STIHL са специално насочени към нуждите на професионалистите и се отличават с ниско тегло и максимална мощност, с висок комфорт на работа. Освен това допълнителен комфорт осигуряват електрическото отопление на ръкохватката и/или карбуратора, напълно електронното управление на двигателя STIHL M-Tronic или спирачката на веригата STIHL QuickStop Super.

Joomlart