Плащане с карта

В случай, че разполагате с банкова карта MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron или V PAY и желаете да заплатите с нея, моля изберете начин на плащане - "Плащане с карта":

Завършете поръчката си по указания в Как да поръчам начин. След като изпратите Вашата поръчка чрез бутон "Изпрати поръчката" ще бъдете пренасочени към платежната страница на банка ОББ, където трябва да въведете данните за Вашата банкова карта и да потвърдите плащането.

След като сте въвели данните си, натиснете бутон "Изпрати", след което бутон "Потвърди". Ако въведените от вас данни са коректни, то плащането Ви е успешно. Ще бъдете препратени към страница с потвърждение за получено плащане от нас.

Условия на плащане с карта

- Обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.

- Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.

Политика за връщане на стоки, обезщетяване на картодържатели и отказ от направени поръчки

При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

Трансакционна валута

Трансакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ). Ако на сайта има и цени в други валути, освен Български лев, те са само за информативни цели и могат да не са съвсем еднакви с начислената по вашата карта сума в същата валута.

Осигуряване на защита на трансакционните данни

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

- Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка

- Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)

- В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.