FELCO 712 Подложка за колене

НОВО
Кат №: 06030000712
ДОСТАВКА: 2 - 3 работни дни
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ГАРАНЦИЯ: 24 месеца
54.90 лв.

FELCO разшири гамата си с ново защитно оборудване в допълнение към ножиците и трионите. Създадоха аксесоари, които отговарят на нуждите както на професионалистите, така и на хоби градинарите. Те включват протектори и подложки за коленете FELCO 711 и FELCO 712.

Подложката за колене FELCO 712 осигурява комфорт и защита на коленете. Перфектна при работа в градината с любимите ви инструменти на FELCO. Предназначена е за коленичене върху студени повърхности, бетон, решетки, чакъл и мокри повърхности.

Тя е направена от плътна пяна със затворени клетки от нитрилен каучук (NBR), която запазва формата си във времето и не абсорбира течности. Устойчива на вода и масло и не съдържа силикон. Подложката за колене е лека и има вградена дръжка, която я прави лесна за пренасяне и удобна за окачване и съхранение.

FELCO 712 е страхотна градинска подложка за работа около къщата. Помага за предпазване от често срещани наранявания на коляното, като поддържа коленете и ставите при най-добри условия. Предназначена за любители и професионални лозари и градинари.

Технически параметри
Размери на продукта, ДxШxВ 53x36x2.5 см
Тегло 300 г 
Безплатна доставка
за поръчки над 250 лв.
Проверка на пратката
при доставка
14 дни право на връщане
след плащане
На изплащане
с 1% оскъпяване