Доставка

Доставката се извършва с куриер от понеделник до събота с изключение на официалните празници.

Срокът за окомплектоване на поръчката е от 2 до 7 работни дни и зависи от наличността и доставката до нас от вносителя на дадения продукт. В някои случаи срокът за доставка може да се увеличи, за което ще бъдете своевременно уведомени.

Цената на доставката се изчислява автоматично на база продуктите в количката и адреса за доставка на пратката. Генерираната цена за доставка е ориентировъчна и подлежи на корекция в случай, че дадени стоки от поръчката могат да бъдат окомплектовани заедно.

От БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА може да се възползвате в случай, че сумата на Вашата поръчка е над 250.00 лева и сте посочили офис на ЕКОНТ Експрес за адрес на получаване на пратката. В случай, че сумата на поръчката е над 250.00 лева, но е посочен Ваш адрес, то ще трябва да доплатите разликата в цената за доставка (офис - адрес). Дължимата от Вас цена за доставка се заплаща на куриера при самата доставка на пратката. На клиентите на www.pao.bg се предоставя възможност да направят преглед на закупените стоки преди плащане при самата доставка.

Безплатна доставка
за поръчки над 250 лв.
Проверка на пратката
при доставка
14 дни право на връщане
след плащане
На изплащане
с 1% оскъпяване