FELCO 802G Power Blade Акумулаторна ножица комплект с раница

Кат №: 0603000802G
ДОСТАВКА: 2 - 3 работни дни
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ГАРАНЦИЯ: 24 месеца
3559.90 лв.

Серията от ново поколение акумулаторни ножици Power Blade е създадена, за да отговори на нуждите на професионалистите занимаващи се с лозарство, овощарство, озеленяване и лесовъдство. С гумирано покритие по цялата дължина на ножицата.

Новите ножици са оборудвани с режещи остриета Felco XPRO - за първи път на пазара. Изработени в нов издължен дизайн от HSS стомана, за осигуряване върхова прецизност при рязане, маневреност и много по-голяма продължителност на работа без заточване и изхабяване. Новите остриета гарантират до 2 пъти по-дълъг живот и имат нужда от 3 пъти по-малко заточване в сравнение с обикновените остриета. С двойна фаска и променен ъгъл на рязане улеснява навлизането на острието в дървесината.

Новата серия ножици& Power Blade се предлага и с нова, с изцяло променен дизайн, смарт система за управление и носене по време на работа Power Pack 882. Тя е удобна, изключително лека и компактна, с пет позиции за носене от работещия, за по-голяма гъвкавост и ергономия по време на рязане. Използва нова компактна батерия с по-малко тегло и по-дълго време на използване без зареждане. За първи път на пазара се предлага бутона ON/OFF да е интегриран в свързващия кабел в основата на инструмента. По този начин включването и изключването е удобно и лесно само с едно завъртане. С 2 години гаранция на батерията и системата за управление.

Новата серия идва с Bluetooth модул за комуникация и специално разработено приложение за iOS и Android, първо по рода си в света на градинските режещи инструменти. Чрез приложението всеки може да следи на смартфона си всички функции и параметри на инструмента. Може да настрои, според дебелината на клоните, ножицата да се отваря на 50, 60 или 70 процента или да остави на 100 процента. Приложението показва броя срезове, нивото на заряда на батерията и интервалите за сервизиране. Важно е да се отбележи, че който не желае да ползва приложението, може да работи с инструментите използвайки 100 процента от функциите и без него.

FELCO 802 G е предназначен за работа с лява ръка. Модел за прецизна и бърза резитба, с компактна режеща глава и остриета от закалена стомана, позволяващ висока скорост на работа. Изключително удобна за работа в лозови масиви. Геометрията на режещата глава и задвижването на режещите остриета определят изключителната маневреност и лекота на работа с ножицата. С 3 години гаранция на ножицата, при ежегодна профилактика и доживотна гаранция на алуминиевото тяло.

Ножицата е в комплект със система за управление и носене PowerPack 882, зарядно устройство, компактен куфар за съхранение и транспортиране и аксесоари за поддръжка. Лекият, ергономичен дизайн гарантира, че ще можете да подрязвате интензивно цял ден, без да усетите умора в мускулите. С лесно двойно щракване на спусъка можете да избирате между по-голямо или по-малко отваряне на главата за рязане, така че да режете по-ефективно и бързо по-големи или по-малки клони.

Ножицата се захранва от единичната литиево-йонна (Li-Ion) батерия с капацитет 97,2 Wh, която гарантира над 6 часа възможност за непрекъснато рязане.

Тегло на ножицата ‐ 750 g

Тегло на раницата ‐ 950 g

Тегло на батерията ‐ 825 g

Предлага се и вариант, при който в основния комплект, единичната литиево-йонна (Li-Ion) батерия с капацитет 97,2 Wh се заменя с двойна такава с капацитет 194,5 Wh. По този начин се гарантира работа за цял ден без необходимост от зареждане, и то само с една батерия.

Цената на комплекта в този случай е .

Всички части по ножицата подлежат на подмяна за дълъг експлоатационен живот.

Технически параметри
Обща дължина 26.5 мм
Максимален диаметър на рязане 30 мм
Тегло 0.750 кг
Оборудване
Микрометрично регулиране на режещата глава
Сменяема режеща глава
Режим на полуотворени остриета
Режим Stand-by
Деактивиране постепенното затваряне на острието
Смазване на острието без разглобяване
Специфична геометрия на режещата глава
Корпус от лека алуминиева сплав
Окомплектовка POWER PACK
Серийно оборудване   
Допълнително оборудване
Безплатна доставка
за поръчки над 250 лв.
Проверка на пратката
при доставка
14 дни право на връщане
след плащане
На изплащане
с 1% оскъпяване