HOZELOCK Стенна кутия с механизъм, маркуч 30 м и струйник

Кат №: 2403
ДОСТАВКА: 2 - 3 работни дни
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ГАРАНЦИЯ: 24 месеца
389.90 лв.

Автоматична макара с маркуч в кутия за стенен монтаж. Моделът Hozelock Auto Reel е с механизъм за автоматично прибиране на маркуча. Макарата е окомплектована с 30 м Premium маркуч с пет-слойна структура, непозволяваща прегъване и усукване и вътрешен диаметър 10.9 мм, стопер, 2 м свързващ маркуч, регулируем струйник с два вида струя, два конектора за маркуч, конектор с AquaStop, конектор за кран с вътрешна резба ¾"х½", дюбели и винтове за стенен монтаж.

Лесна за използване – автоматичната макара плавно и лесно развива маркуча. Механизмът на макарата заключва автоматично маркуча, така че да не се налага да го държите опънат. За да развиете повече маркуч, просто го издърпайте и механизмът ще се отключи.

Прибира се сам – когато дойде време за навиване на маркуча, едно просто дръпване освобождава барабана и патентованата система за автоматично навиване на Auto Reel поема. Спирачният механизъм осигурява контролирано навиване, докато системата за наслояване плътно навива маркуча без прегъвания или заплитания.

Чисто, подредено и защитено – Auto Reel сигурно съхранява и предпазва маркуча в здрава, устойчива на UV, полипропиленова кутия, която гарантира, че маркучът ще остане защитен през цялото време.

Удобно и сигурно обслужване – улеснено окачване с едно движение. Възможност за допълнително заключване с катинар за защита от кражби. Удобни места в стойката за поставяне и съхранение на други поливни аксесоари - струйници, пистолети, четки и конектори.

Стенна закачалка с покритие от 180 градуса – здравата скоба за стена позволява на Auto Reel да се завърти на 180 градуса, което ви дава възможност да достигнете до всяка част от градината си и да я приберете плътно до стената след употреба.

Захранващ маркуч и конектор за съхранение – навийте и приберете захранващия маркуч под страничния капак когато няма да се използва. Това е особено полезно за прибиране на кутията през зимата. Благодарение на осигуреното място за включване на входящия конектор се предотвратява капането при съхранение във вашия навес или гараж.

Вграден стопер – предотвратява пълното прибиране на маркуча в уреда, което означава, че маркучът е лесно достъпен по всяко време.

Вградена ключалка за деца – тази удобна ключалка предотвратява издърпването на маркуча от деца, като гарантира, че маркучът се издърпва само когато е необходимо.

Предлага се в перфектния размер за вашата градина – Auto Reel има опции за маркучи, които да отговарят на градини с всякакъв размер, от 10 м до 40 м дължина.

Всички фитинги, от които се нуждаете – заедно с конектор за кранове, двойно гумирани конектори за маркучи, захранващ маркуч и регулируем струйник за поливане и миене, вашият Auto Reel идва с всички необходими части, от които се нуждаете, за да можете да започнете да поливате веднага.

Безплатна доставка
за поръчки над 250 лв.
Проверка на пратката
при доставка
14 дни право на връщане
след плащане
На изплащане
с 1% оскъпяване