Импулсен секторен разпръсквач SIME Ambo

Кат №: 19130010010
ДОСТАВКА: 2 - 3 работни дни
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ГАРАНЦИЯ: 12 месеца
199.90 лв.

Импулсният разпръсквач SIME Ambo в секторен вариант е с конструкция от здрав алуминиев корпус, месингово задвижващо рамо и месингов присъединителен елемент с 1 ½" вътрешна резба. Със среден радиус и дебит. За системи със средно високо налягане.

Конструиран с две успоредно разположени дюзи: основна, лесно подменяща се, с диаметър 10, 12 или 14 мм (за външната част на кръга), разположена под ъгъл от 300 спрямо повърхността и вторична, разположена точно над основната (за вътрешната и междинна част на кръга), с диаметър 7 мм.

Разпръсквачът е окомплектован с посочените четири дюзи. При желание, може да се поръчат и други, които са посочени в таблицата в раздел Документи.

Притежава един регулируем прекъсвач на струята за промяна на плътността. По този начин се постига нужната равномерност на напояване, в зависимост от налягането и дебита на водата.

Разпръсквачът е снабден със спирачка, която блокира импулсното движение на задвижващото рамо при обратния ход, от дясно наляво. По този начин много бързо разпръсквачът се връща в крайно ляво положение.

На месинговия присъединителен елемент има два ограничителни пръстена, посредством които, се определя какъв сектор от кръга да поливате.

Много популярен разпръсквач и уникален с това, че задвижващото рамо работи от вторичната дюза, вместо от основната. Този уникален дизайн позволява на основната дюза да формира струя, достигаща максимално далеч без никакви прекъсвания от задвижващо рамо.

Подходящ за интензивни насаждения, например зеленчуци или декоративна растителност, както и за напояване на спортни обекти - стадиони, игрища, кортове и други подобни.

Подробните характеристики на разпръсквача, както и сервизната схема са посочени в прикачените файлове в раздел Документи.

Ако търсите някоя резервна част, моля, посочете номера от схемата във файла, когато се свързвате с нас, за да Ви информираме за цената.

Технически параметри
Размери на продукта, ДxШxВ 36.6x6x23.7 см
Работно налягане 1.5 ÷ 5.0 bar
Радиус 16 ÷ 29 м
Дебит 5.1 ÷ 24.8 м³/ч
Произход Италия
Тип резба вътрешна
Тегло 1530 г 
Размер на резбата 1 и 1/2 "
Безплатна доставка
за поръчки над 250 лв.
Проверка на пратката
при доставка
14 дни право на връщане
след плащане
На изплащане
с 1% оскъпяване