FELCO 820 - Акумулаторна ножица комплект с раница

Кат №: 06030000820
ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН

Изключително мощен инструмент с възможност за изрязване на диаметър до 45 mm, с голяма режеща глава и остриета от закалена стомана, позволяващ висока скорост на работа. Геометрията на режещата глава и задвижването на режещите остриета определят изключителната маневреност и лекота на работа с ножицата, а с това и увеличение на производителността. FELCO 820 е многофункционален инструмент, даващ възможност за лесно, чисто и прецизно рязане на твърда дървесина. Той е идеалният инструмент за лесовъдство, разсадници, поддържане на паркове и градини и за някои видове лозарска работа. 

Ножицата е в комплект с контролен модул, дистанционно управление, зарядно устройство, свързващи кабели, раница, куфар за съхранение и транспортиране и аксесоари. Контролиран и захранван от Powerpack FELCO 880, комплектът FELCO 820 е разработен в резултат на внимателно проучена ергономия, осигуряваща облекчение за мускулите на ръцете и раменете през целия ден, прекаран в резитба.

Ножицата се захранва от единичната литиево-йонна (Li-Ion) батерия с капацитет 97,2 Wh, която гарантира 5 часа възможност за непрекъснато рязане.

Тегло на ножицата ‐ 980 g

Тегло на раницата ‐ 2365 g

Тегло на батерията ‐ 700 g

Контролният модул позволява включването на втора батерия, работеща паралелно с основната и удължаване на времето за непрекъсната работа до 10 часа. По този начин се гарантира работа за цял ден без необходимост от зареждане.

Цената на допълнителната единична литиево-йонна (Li-Ion) батерия с капацитет 97,2 Wh е 399.90 лв.

Предлага се и вариант, при който в основния комплект, единичната литиево-йонна (Li-Ion) батерия с капацитет 97,2 Wh се заменя с двойна такава с капацитет 194,5 Wh. По този начин отново се гарантира работа за цял ден без необходимост от зареждане и то само с една батерия.

Цената на комплекта в този случай е 3299.90 лв.

Всички части по ножицата подлежат на подмяна за дълъг експлоатационен живот. Гаранционният срок е 36 месеца.

Технически параметри
Обща дължина 29 см
Диаметър на рязане 45 мм
Тегло 0.980 кг 
Оборудване
Микрометрично регулиране на режещата глава
Сменяема режеща глава
Режим на полуотворени остриета
Режим Stand-by
Деактивиране постепенното затваряне на острието
Смазване на острието без разглобяване
Специфична геометрия на режещата глава
Корпус от лека алуминиева сплав
Окомплектовка POWER PACK
Серийно оборудване   
Допълнително оборудване
Безплатна доставка
за поръчки над 250 лв.
Проверка на пратката
при доставка
14 дни право на връщане
след плащане
На изплащане
с 1% оскъпяване