VESCO X30 - Акумулаторна роботизирана ножица

НОВО
Кат №: 22030000X30
ДОСТАВКА: 2 - 3 работни дни
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ГАРАНЦИЯ: 24 месеца
949.90 лв.

Този безжичен модел дава на потребителя максимална свобода на движение и производителност, тъй като сменяемата батерия е свързана към тялото на ножицата. Това е балансиран продукт с висока производителност и отлично съотношение цена-качество.

Посредством мощен безчетков мотор тази акумулаторна ножица е в състояние да реже клони с диаметър до 32 мм, поставяйки я на върха на този пазарен сегмент като идеалния инструмент за използване в лозето и овощната градина. Леката ножица позволява по-бърза и по-малко уморяваща дейност, което се допълва от прогресивната скорост на рязане и двойно избираемия режим на отваряне (20 или 32 мм).

Остриетата са от горещо кована хром-ванадиева стомана. Тялото на рамката на ножицата е конструирано от горещо кован алуминий, което я прави изключително лека, здрава и дълготрайна, докато анатомично проектираните външни обвивки са съставени от полимерен материал, допълнен с въглерод, удобен за хващане и мек на допир.

Пълният комплект безжични ножици X30 е опакован в удобна раница, която включва две 38Wh Литиево-йонни батерии и зарядно устройство, което може да зарежда до 3 батерии едновременно.

Ножицата се захранва от 38Wh Литиево-йонна батерия с напрежение 14,4V и енергия 2,6Аh и осигурява автономна работа от 3 до 4 часа в зависимост от вида дървесина и дебелината на клоните. По този начин комплекта Ви осигурява автономна работа за целия ден. Времето за заряд до 80% е 1 ч и 30 мин и 2 ч до 100%.

Всички инструменти с марка VESCO са проектирани с ергономичен дизайн, с геометрия на дръжките, осигуряващи комфорт и лекота на работа, дори и при продължително използване

Vesco (ВЕСКО) е италиански производител, разположен в близост до градчето Маниаго, Северна Италия - център с вековни традиции в производството на ножове и прибори за хранене.

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ: Ако търсите някоя резервна част, моля, посочете номера от схемата по-долу, когато се свързвате с нас, за да Ви информираме за цената

Технически параметри
Обща дължина 28 см
Тегло без акумулаторна батерия 0,720 кг
Диаметър на рязане 32 мм
Тегло 0,910 кг 
Безплатна доставка
за поръчки над 250 лв.
Проверка на пратката
при доставка
14 дни право на връщане
след плащане
На изплащане
с 1% оскъпяване