VESCO X40 Акумулаторна роботизирана ножица комплект с батерия и зарядно

НОВО
Кат №: 22030000X40
ДОСТАВКА: 2 - 3 работни дни
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ГАРАНЦИЯ: 24 месеца
1989.90 лв.

Акумулаторната роботизирана ножица VESCO X40 е предназначена за интензивна и напрегната работа по подрязване в индустриални градини, разсадници, лозя и в други случаи, когато трябва да се извършат много операции по подрязване. Тя осигурява лесен и много чист разрез на клони с диаметър до 40 мм (изрязване както на суха, така и на жива дървесина от различни култури).

Остриетата на VESCO X40 са от горещо кована хром-ванадиева стомана и предлагат както превъзходни характеристики на рязане, така и дълготрайна издръжливост.

Тялото на рамката на ножицата е конструирано от горещо кован алуминий, което го прави изключително лек и здрав, докато анатомично проектираните външни черупки са съставени от неплъзгащ се найлонов материал, изпълнен с въглерод, който е мек на допир.

Пълният комплект роботизирани ножици X40 включва: Li-ion батерия LitePRO 144 (144Wh) с напрежение 36V и енергия 4Ah, инструменти за поддръжка, текстилен колан за окачване и кобур за ножицата, зарядно устройство и раница за съхранение и транспортиране.

Всички инструменти с марка VESCO са проектирани с ергономичен дизайн, с геометрия на дръжките, осигуряващи комфорт и лекота на работа, дори и при продължително използване.

Vesco (ВЕСКО) е италиански производител, разположен в близост до градчето Маниаго, Северна Италия - център с вековни традиции в производството на ножове и прибори за хранене.

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ: Ако търсите някоя резервна част, моля, посочете номера от схемата по-долу, когато се свързвате с нас, за да Ви информираме за цената

Технически параметри
Обща дължина 29 см
Диаметър на рязане 40 мм
Тегло 0.890 кг 
Безплатна доставка
за поръчки над 250 лв.
Проверка на пратката
при доставка
14 дни право на връщане
след плащане
На изплащане
с 1% оскъпяване