FELCO 2 - Професионална лозарска ножица със сменяеми стоманени остриета, сгъваем трион FELCO 600 и двоен калъф FELCO 921
Класически модел за отлични резултати. Водещ модел от 1948 г., получил признанието на професионалистите от целия свят, с висококачествена режеща глава и нитовано подложно острие. В комплект със сгъваем трион FELCO 600 от твърдосплавна стомана с дължина на острието 16 cm и двоен калъф FELCO 921 от естествена кожа с тежки нитове и подсилена конструкция. Калъфът може да се използва за една ножица и сгъваем трион или за две ножици за подрязване. Двата джоба са разположени един до друг. Лесно закрепване на колан с междинна лента или скоба.
НАДЕЖДНОСТ: Класически модел със здрави дръжки, изработени от подсилена алуминиева сплав с доживотна гаранция / Режещо и подложно остриета, произведени от висококачествена закалена стомана, осигуряващи чист и прецизен отрез / Нитована алуминиева основа (продължение на дръжката) за подсилване на подложното острие / Всички части по ножицата подлежат на подмяна за дълъг експлоатационен живот
ЕФЕКТИВНОСТ: Микрометрична система за прецизно регулиране на притегнатостта на остриета / Подсилен улей за инцидентно изрязване на тел до 2 mm / Улей по дължината на подложното острие за оттичане на растителните сокове и ограничаване на слепването им
УДОБСТВО: Дръжки с покритие против приплъзване / Гумени тампони в основата на дръжките за редуциране на негативния ефект от натиска при рязане за дланта и китката
РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ: Ако търсите някоя резервна част, моля, посочете номера от схемата по-долу, когато се свързвате с нас, за да Ви информираме за цената
Технически параметри | |
---|---|
Обща дължина | 21,5 мм |
Максимален диаметър на рязане | 25 мм |
Технология на рязане | С разминаване |
Размер на дланта | L |
Тегло | 0,245 г |
Оборудване | |
---|---|
Прецизно заточени остриета | |
С канал за изтичане на сокове | |
Улей за изрязване на тел | |
Ръкохватки с допълнителни меки елементи | |
Регулиране на степента на натегнатост на остриетата | |
Дръжки от подсилена алуминиева сплав |