VESCO A3 - Професионална лозарска ножица със сменяеми стоманени остриета

Кат №: 22030010003
ДОСТАВКА: 2 - 3 работни дни
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ГАРАНЦИЯ: 24 месеца
56.90 лв.

Лозарската ножица VESCO A3 е компактен модел с разминаващи се остриета от горещо кована стомана. Това е универсална ножица, предназначенa за хора с малка до средна по размер длан. Модел с изключително компактна режеща глава, разположена под ъгъл спрямо тялото на ножицата. Това позволява на ножовете да се отварят до "нормални" размери, а при затваряне режещото острие държи клона на място и увеличава ефективността и чистотата на рязането. С канал в основата на подложното острие за отвеждане на растителните сокове и намаляване на слепването.

Дръжките са от подсилена алуминиева сплав, осигуряваща лекота и ергономичност и са с покритие против приплъзване. Гумените амортизиращи тампони помагат за намаляване на умората, дори при продължителна употреба. Удобно заключване с прибиране към дръжката по време на работа. Ножиците са напълно разглобяеми и с подменящи се части.

Всички инструменти с марка VESCO са проектирани с ергономичен дизайн, с геометрия на дръжките, осигуряващи комфорт и лекота на работа, дори и при продължително използване

Vesco (ВЕСКО) е италиански производител, разположен в близост до градчето Маниаго, Северна Италия - център с вековни традиции в производството на ножове и прибори за хранене.

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ: Ако търсите някоя резервна част, моля, посочете номера от схемата по-долу, когато се свързвате с нас, за да Ви информираме за цената

Технически параметри
Принцип на рязане С разминаване
Обща дължина 20 см
Диаметър на рязане 20 мм
Размер на дланта S
Тегло 0.230 кг 
Безплатна доставка
за поръчки над 250 лв.
Проверка на пратката
при доставка
14 дни право на връщане
след плащане
На изплащане
с 1% оскъпяване