VESCO A2S - Професионална овощарска ножица със сменяеми стоманени остриета

Кат №: 22030000A2S
ДОСТАВКА: 2 - 3 работни дни
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ГАРАНЦИЯ: 24 месеца
79.90 лв.

Овощарската ножица VESCO A2S е с пресрещащи се двойно режещи остриета от горещо кована стомана за изключително прецизни резитби, изискващи гладък срез и минимален риск от нараняване на кората на клонката. Особено подходящи са за подрязване на плодни дървета. Този модел е предназначен за хора с малка до средна по размер длан.

Дръжките са от подсилена алуминиева сплав, осигуряваща лекота и ергономичност и са с покритие против приплъзване. Удобно заключване с прибиране към дръжката по време на работа. Ножиците са напълно разглобяеми и с подменящи се части.

Всички инструменти с марка VESCO са проектирани с ергономичен дизайн, с геометрия на дръжките, осигуряващи комфорт и лекота на работа, дори и при продължително използване

Vesco (ВЕСКО) е италиански производител, разположен в близост до градчето Маниаго, Северна Италия - център с вековни традиции в производството на ножове и прибори за хранене.

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ: Ако търсите някоя резервна част, моля, посочете номера от схемата по-долу, когато се свързвате с нас, за да Ви информираме за цената

Технически параметри
Принцип на рязане С пресрещане
Обща дължина 20 см
Диаметър на рязане 25 мм
Размер на дланта S
Тегло 0.250 кг 
Оборудване
Прецизно заточени остриета
Ергономични ръкохватки
Ръкохватки с допълнителни меки елементи
Серийно оборудване   
Допълнително оборудване
Безплатна доставка
за поръчки над 250 лв.
Проверка на пратката
при доставка
14 дни право на връщане
след плащане
На изплащане
с 1% оскъпяване