FELCO 2 - Професионална лозарска ножица със сменяеми стоманени остриета

Класически модел с висококачествена режеща глава и здрави дръжки, изработени от подсилена алуминиева сплав с доживотна гаранция.

Кат №: 06030000002
ДОСТАВКА: 2 - 3 работни дни
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ГАРАНЦИЯ: 24 месеца
ВНОСИТЕЛ: felco.bg
113.90 лв.

Класически модел за отлични резултати. Водещ модел от 1948 г., получил признанието на професионалистите от целия свят, с висококачествена режеща глава и нитовано подложно острие. Това са емблематичните ножици, произведени в Швейцария и носители на основните ценности на марката.

НАДЕЖДНОСТ: Класически модел със здрави дръжки, изработени от подсилена алуминиева сплав с доживотна гаранция / Режещо и подложно остриета, произведени от висококачествена закалена стомана, осигуряващи чист и прецизен отрез / Нитована алуминиева основа (продължение на дръжката) за подсилване на подложното острие / Всички части по ножицата подлежат на подмяна за дълъг експлоатационен живот.

ЕФЕКТИВНОСТ: Микрометрична система за прецизно регулиране на притегнатостта на остриета / Подсилен улей за инцидентно изрязване на тел до 2 mm / Улей по дължината на подложното острие за оттичане на растителните сокове и ограничаване на слепването им.

УДОБСТВО: Дръжки с покритие против приплъзване / Гумени тампони в основата на дръжките за редуциране на негативния ефект от натиска при рязане за дланта и китката.

ГАРАНЦИЯ: FELCO гарантира, че няма да се проявят дефекти на продукта от производствен характер в продължение на двадесет и четири (24) месеца от датата на закупуване. Кованите алуминиеви дръжки имат доживотна гаранция. Гаранцията не обхваща острието, контра-острието, амортисьорите и пружината, които се считат за консумативи. Гаранцията не се прилага в случаи на неправилни употреба, поддръжка, съхранение или ремонт. Разходите за транспорт са за сметка на купувача.

ПОМОЩ: Ако имате нужда от съвет, кой размер ножици са най-поднодящи за вашата длан, то вижте информацията в прикачените файлове в раздел Документи.

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ: Ако търсите някоя резервна част, моля, посочете номера от схемата по-долу, когато се свързвате с нас, за да Ви информираме за цената.

Технически параметри
Принцип на рязане С разминаване
Обща дължина 21,5 см
Диаметър на рязане 25 мм
Размер на дланта L
Тегло 0,245 кг 
Оборудване
Прецизно заточени остриета
С канал за изтичане на сокове
Улей за изрязване на тел
Ръкохватки с допълнителни меки елементи
Регулиране на степента на натегнатост на остриетата
Дръжки от подсилена алуминиева сплав
Серийно оборудване   
Допълнително оборудване
Безплатна доставка
за поръчки над 250 лв.
Проверка на пратката
при доставка
14 дни право на връщане
след плащане
На изплащане
с 1% оскъпяване