VESCO V60/60 - Професионална овощарска ножица за клони с лостов механизъм и разминаващи се остриета

Кат №: 22030226060
ДОСТАВКА: 2 - 3 работни дни
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ГАРАНЦИЯ: 24 месеца
134.90 лв.

Овощарската ножица за клони VESCO V60 е модел с рязане тип Bypass. С извити разминаващи се режещо и подложно остриета от хромирана горещо кована стомана, с възможност за заточване и последваща подмяна.

Ножицата е снабдена с лостов механизъм на затваряне на остриетата, което способства за лекотата и ефективността на рязане с нея.

Дръжките ERGOGRIP се изпълняват по начин, гарантиращ най-добрия комфорт и ергономичност. Изработени са от подсилена алуминиева сплав и двукомпонентен материал с мека гума и неплъзгащи се вложки. Гумени тампони в основата на дръжките за редуциране на негативния ефект от натиска при рязане за дланите и китките.

Притягането на остриета се извършва прецизно и удобно от свързващия централен винт, който позволява и лесно смазване. Ножиците са напълно разглобяеми и с подменящи се части.

Всички инструменти с марка VESCO са проектирани с ергономичен дизайн, с геометрия на дръжките, осигуряващи комфорт и лекота на работа, дори и при продължително използване

Vesco (ВЕСКО) е италиански производител, разположен в близост до градчето Маниаго, Северна Италия - център с вековни традиции в производството на ножове и прибори за хранене.

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ: Ако търсите някоя резервна част, моля, посочете номера от схемата по-долу, когато се свързвате с нас, за да Ви информираме за цената

Технически параметри
Обща дължина 60 см
Принцип на рязане С разминаване
Диаметър на рязане 40 мм
Тегло 0.810 кг 
Безплатна доставка
за поръчки над 250 лв.
Проверка на пратката
при доставка
14 дни право на връщане
след плащане
На изплащане
с 1% оскъпяване