VESCO T20/100 - Професионална овощарска ножица за клони с лостов механизъм и гилотинно рязане

Кат №: 22030200020
ДОСТАВКА: 2 - 3 работни дни
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ГАРАНЦИЯ: 24 месеца
179.90 лв.

Овощарската ножица за клони VESCO T20 е модел с гилотинно рязане. С извити режещо острие от хромирана горещо кована стомана и подложка от подсилена алуминиева сплав.

Ножицата е предназначена за прецизни резитби на овощни и декоративни дървета със значително редуцирано усилие при работа. Лостовият механизъм на затваряне на остриетата и гилотинният тип режеща глава способстват за лекотата и ефективността на рязане. Ексцентрично монтираното острие се придвижва назад, придърпва клона и осигурява работа с по-малко усилие. Извитата алуминиева наковалня помага за задържане на клона и е лесна за подмяна.

Дръжките ERGOGRIP се изпълняват по начин, гарантиращ най-добрия комфорт и ергономичност. Изработени са от двукомпонентен материал с мека гума и неплъзгащи се вложки. Ножиците са напълно разглобяеми и с подменящи се части.

Притягането на остриета се извършва прецизно и удобно от свързващия централен винт, който позволява и лесно смазване.

Всички инструменти с марка VESCO са проектирани с ергономичен дизайн, с геометрия на дръжките, осигуряващи комфорт и лекота на работа, дори и при продължително използване

Vesco (ВЕСКО) е италиански производител, разположен в близост до градчето Маниаго, Северна Италия - център с вековни традиции в производството на ножове и прибори за хранене.

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ: Ако търсите някоя резервна част, моля, посочете номера от схемата по-долу, когато се свързвате с нас, за да Ви информираме за цената

Технически параметри
Обща дължина 100 см
Принцип на рязане С наковалня
Диаметър на рязане 45 мм
Тегло 1.14 кг 
Оборудване
Прецизно заточени остриета
Ергономични ръкохватки
Ръкохватки с допълнителни меки елементи
Усилваща технология
Алуминиеви дръжки
Серийно оборудване   
Допълнително оборудване
Безплатна доставка
за поръчки над 250 лв.
Проверка на пратката
при доставка
14 дни право на връщане
след плащане
На изплащане
с 1% оскъпяване