Акумулаторен трион MSA 200 C-B

Кат №: MA032000012
ДОСТАВКА: 2 - 3 работни дни
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ГАРАНЦИЯ: 24 месеца
798.90 лв.

* В цената на продукта не са включени батерия и зарядно устройство.

Акумулаторният верижен трион STIHL MSA 200 C-B е подходящ за рязане на дебели клони или за поваляне на по-тънки дървета. Той е конструиран за професионалисти, които се нуждаят за работата си от високопроизводителен и в същото време удобен за работа акумулаторен верижен трион. Теглото е ниско, за да можете да работите бързо, ефективно и продължително време. Акумулаторният верижен трион STIHL MSA 200 C-B има и висока производителност при рязане. Благодарение на тихия двигател EC можете да извършвате рязане и в райони с наложени ограничения на шума, например жилищни квартали или около болнични заведения и в паркови насаждения.

Използваната при този модел моторен трион режеща верига STIHL 1/4" PM3 осигурява фино рязане с висока производителност. Стабилната метална зъбна опора фиксира акумулаторния верижен трион към дървесината. Така можете много лесно да извършвате прецизни разрези. Спирачката на веригата QuickStop Super на STIHL се грижи за сигурна работа, тъй като при обратен удар режещата верига спира за секунди. Комфортът също не е пренебрегнат: благодарение на устройството STIHL за бързо обтягане на веригата можете да обтягате режещата верига на този верижен трион много лесно и сигурно, без помощта на допълнителен инструмент.

Всички акумулаторни уреди от системата АР на STIHL са конструирани за използване от професионални потребители и за ежедневна употреба и при неблагоприятни атмосферни условия. Освен това уредите разполагат с доказана при взискателни вътрешни проверки, ефективна защита от всестранно напръскване с вода. Тестовете са ориентирани и съгласно стандарт IPX4.

Акумулаторния трион се предлага и във вариант в комплект с батерия АP 300 S и зарядно устройство AL 301 на цена от 1729.90лв.

Технически параметри
Препоръчвана батерия AP 300 S
Акумулаторна батерия литиево-йонна
Верига Picco Micro 3 (PM3)
Стъпка на веригата 1/4
Звукова мощност 95 dB(A) 
Звуково налягане 84 dB(A)
Ниво на вибрациите ляво/дясно 4.6/3.9 м/сек² 
Номинално напрежение 36 V
Дължина на шината 30 см
Тегло 3.5 кг
Оборудване
Електродвигател (EC)
Задна ръкохватка
Зарядно устройство
Литиево-йонна акумулаторна батерия
Смазваща система STIHL Ematic
Специална капачка на резервоара за масло
Управление на триона с двете ръце
Устройство за бързо опъване на веригата (B)
QuickStop Super (Q) - спирачка на веригата
Ергономична гумирана ръкохватка
Прозрачен резервоар за маслото за вериги
Стабилна зъбна опора
Серийно оборудване   
Допълнително оборудване
Безплатна доставка
за поръчки над 250 лв.
Проверка на пратката
при доставка
14 дни право на връщане
след плащане
На изплащане
с 1% оскъпяване