GARDENA Потопяема дренажна помпа Clear Water 8200

Кат №: 09000
ДОСТАВКА: 2 - 3 работни дни
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ГАРАНЦИЯ: 24 месеца
95.90 лв.

Потопяемата помпа GARDENA Clear Water 8200 е здрава и практична електрическа помпа, идеална за източване, прехвърляне и изпомпване на чиста или леко замърсена вода. Ако търсите гъвкава потопяема помпа, това е добър избор за множество приложения. Компактната помпа е проектирана за употреба на открито и на закрито за плувни басейни, резервоари за дъждовна вода, дренажни кладенци и наводнени мази.
Потопяемата помпа GARDENA Clear Water 8200 е оборудвана с регулируем поплавъчен прекъсвач, който възпрепятства работата на сухо и осигурява ефективната и безопасна работа на помпата. Тя е снабдена и с патентована връзка за непрекъсната работа за постигане на максимално засмукване върху равна повърхност.
Налични са няколко функционални характеристики; възможност за засмукване на равна повърхност от 4 mm, с което се гарантира източването на почти всичката нежелана вода, както и захранващ кабел с дължина 10 m, който позволява ефективната работа на помпата до максимална дълбочина от 6 метра.
Помпата е чудесна за прехвърляне на почти чиста вода от точка A до точка B, например от варели за дъждовна вода до местата, където е необходима в градината ви. Ако имате надуваем басейн или плувен басейн, помпата може да се използва за бързо и ефективно изпомпване или източване на басейна. Тази многофункционална потопяема помпа е не само за използване на открито; тя ще се справи и с всякакви домашни наводнения, без да се притеснявате за изтичания от пералня или наводнени мази с частици до 5 mm.

Технически параметри
Приложение За дренаж и изпомпване на чиста и леко замърсена вода
Мощност 250 W
Макс. дебит 8200 л/ч
Максимална височина на изхвърляне / налягане 5/0.5 м/bar
Автоматична функция Поплавък
Макс. дълбочина на потапяне 6 м
Равномерно засмукване до минимално ниво на водата 4 мм
Макс. размер на частиците 5 мм
Кабел за свързване 10/H05 RNF
Макс. температура на подаваната вода 35 °C
Клас на безопасност IP X8
Тегло 3.8 кг 
Безплатна доставка
за поръчки над 250 лв.
Проверка на пратката
при доставка
14 дни право на връщане
след плащане
На изплащане
с 1% оскъпяване