GARDENA Потопяема дренажна помпа Dirty Water 9300

Кат №: 09006
ДОСТАВКА: 2 - 3 работни дни
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ГАРАНЦИЯ: 24 месеца
129.90 лв.

Потопяемата помпа GARDENA Dirty Water 9300 е мощна помпа за тежки и кални задачи. Практична и здрава електрическа помпа, идеална за източване, прехвърляне и изпомпване на замърсена вода. Ако търсите високоефективна потопяема помпа за замърсена вода, това е добър избор за множество приложения. Малката помпа е проектирана за употреба за изкуствени езера, дренажни кладенци, строителни изкопи, резервоари за дъждовна вода и наводнени мази.
Потопяемата помпа GARDENA Dirty Water 9300 е проектирана за справяне със замърсена вода, съдържаща частици с размер до 25 mm. Турбината с мощност 400 W може да се справи с до 9300 литра замърсена вода на час. Оборудвана с регулируем поплавъчен прекъсвач с патентована връзка за непрекъсната работа, който не позволява работа на сухо и осигурява автоматичното и безопасно функциониране на помпата. Тя има практична дръжка за носене, което позволява лесното транспортиране на помпата до следващото място за трудно и кално изпомпване.
Помпата е чудесна за използване за източване на изкуствени езера или строителни изкопи, което ви позволява ефективно да извеждате калната вода от местата, където не е желателно да бъде. Помпата може да функционира при максимална дълбочина на потапяне от 6 метра, за да ви позволи да се задълбочите в проблема. Водата може да се издига на до 5 m над нивото на водата. Тази практична многофункционална потопяема помпа е не само за употреба на открито; тя може да се справи и със сложни домакински наводнения, така че вече да не се притеснявате за наводнените мази или подземия.

Технически параметри
Приложение За прехвърляне и изпомпване на мръсна вода
Мощност 400 W
Макс. дебит 9300 л/ч
Максимална височина на изхвърляне / налягане 5/0.5 м/bar
Автоматична функция Поплавък
Макс. дълбочина на потапяне 6 м
Макс. размер на частиците 25 мм
Кабел за свързване 10/H05 RNF
Макс. температура на подаваната вода 35 °C
Клас на безопасност IP X8
Безплатна доставка
за поръчки над 250 лв.
Проверка на пратката
при доставка
14 дни право на връщане
след плащане
На изплащане
с 1% оскъпяване