Импулсен пълнокръгов разпръсквач SIME Ambo

Кат №: 19130010011
ДОСТАВКА: 2 - 3 работни дни
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ГАРАНЦИЯ: 12 месеца
136.90 лв.

Импулсният разпръсквач SIME Ambo в пълнокръгов вариант е с конструкция от здрав алуминиев корпус, месингово задвижващо рамо и месингов присъединителен елемент с 1 ½" вътрешна резба. Със среден радиус и дебит. За системи със средно високо налягане.

Конструиран с две срещуположни дюзи: основна, лесно подменяща се, с диаметър 10, 12 или 14 мм (за външната част на кръга), разположена под ъгъл от 300 спрямо повърхността и вторична, разположена на 1800 спрямо основната (за вътрешната и междинна част на кръга), с диаметър 7 мм.

Разпръсквачът е окомплектован с посочените четири дюзи. При желание, може да се поръчат и други, които са посочени в таблицата в раздел Документи.

Притежава два регулируеми прекъсвача на струята за промяна на плътността. По този начин се постига нужната равномерност на напояване, в зависимост от налягането и дебита на водата.

Много популярен разпръсквач и уникален с това, че задвижващото рамо работи от вторичната дюза, вместо от основната. Този уникален дизайн позволява на основната дюза да формира струя, достигаща максимално далеч без никакви прекъсвания от задвижващо рамо. Отличава се и по това, че малко по-бавно се движи на заден ход от повечето традиционни импулсни разпръсквачи.

Подходящ за интензивни насаждения, например зеленчуци или декоративна растителност, както и за напояване на спортни обекти - стадиони, игрища, кортове и други подобни.

Подробните характеристики на разпръсквача, както и сервизната схема са посочени в прикачените файлове в раздел Документи.

Ако търсите някоя резервна част, моля, посочете номера от схемата във файла, когато се свързвате с нас, за да Ви информираме за цената.

Технически параметри
Размери на продукта, ДxШxВ 39x5.5x24.5 см
Работно налягане 1.5 ÷ 5.0 bar
Радиус 16 ÷ 29 м
Дебит 5.1 ÷ 24.8 м³/ч
Производител Италия
Тип резба вътрешна
Резба 1 и 1/2 "
Тегло 1.320 кг 
Безплатна доставка
за поръчки над 250 лв.
Проверка на пратката
при доставка
14 дни право на връщане
след плащане
На изплащане
с 1% оскъпяване