Импулсен пълнокръгов разпръсквач SIME Jolly

Кат №: 19130010125
ДОСТАВКА: 2 - 3 работни дни
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ГАРАНЦИЯ: 12 месеца
122.90 лв.

Импулсният разпръсквач SIME Jolly в пълнокръгов вариант е с конструкция от здрав алуминиев корпус, алуминиево задвижващо рамо и месингов присъединителен елемент с 1 ¼" вътрешна резба. Със среден радиус и дебит. За системи със средно високо налягане.

Конструиран с две дюзи под различен ъгъл: основна, лесно подменяща се, с диаметър 9, 10 или 12 мм (за външната част на кръга), разположена под ъгъл от 300 спрямо повърхността и вторична, разположена точно от долната страна на основната (за вътрешната част на кръга), с диаметър 4 мм.

Разпръсквачът е окомплектован с посочените четири дюзи. При желание, може да се поръчат и други, които са посочени в таблицата в раздел Документи.

Притежава два регулируеми прекъсвача на струята за промяна на плътността. По този начин се постига нужната равномерност на напояване, в зависимост от налягането и дебита на водата.

Подходящ за интензивни насаждения, например зеленчуци или декоративна растителност.

Подробните характеристики на разпръсквача, както и сервизната схема са посочени в прикачените файлове в раздел Документи.

Ако търсите някоя резервна част, моля, посочете номера от схемата във файла, когато се свързвате с нас, за да Ви информираме за цената.

Технически параметри
Размери на продукта, ДxШxВ 33 x7x25 см
Работно налягане 1.5 ÷ 5.0 bar
Радиус 16.5 ÷ 29 м
Дебит 3.7 ÷ 18.6 м³/ч
Произход Италия
Тип резба вътрешна
Резба 1 и 1/4 "
Тегло 1.120 кг 
Безплатна доставка
за поръчки над 250 лв.
Проверка на пратката
при доставка
14 дни право на връщане
след плащане
На изплащане
с 1% оскъпяване