Tурбинен секторен разпръсквач SIME Skipper

Кат №: 19130010134
ДОСТАВКА: 2 - 3 работни дни
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ГАРАНЦИЯ: 12 месеца
585.90 лв.

Турбинният разпръсквач SIME Skipper в секторен вариант е с конструкция от здрав алуминиев корпус, алуминиева турбина и месингов присъединителен елемент с 1 ½" вътрешна резба. Със среден радиус и дебит. За системи със средно високо налягане.

Конструиран с две дюзи, основна, лесно подменяща се, с диаметър 14, 16 или 18 мм (за външната част на кръга), разположена под ъгъл от 250 спрямо повърхността. Вторичната дюза на практика преставлява метална тръба, успоредно разположена под основната, (за вътрешната част на кръга), с диаметър 6 мм.

Разпръсквачът е окомплектован с посочените четири дюзи. При желание, може да се поръчат и други, които са посочени в таблицата в раздел Документи.

Притежава регулируем прекъсвач на струята за промяна на плътността. По този начин се постига нужната равномерност на напояване, в зависимост от налягането и дебита на водата. При този разпръсквач, за разлика от импулсните, прекъсването на струята не е с винт, а посредством ексцентрично задвижвано метално рамо.

Задвижването при този тип разпръсквачи става със слаба струя вода от металната тръба, насочена към турбината. Това определя плавно движението, равномерно, сравнително бавно и най-важното, избягват се ударите, характерни за импулсните разпръсквачи.

На месинговия присъединителен елемент има два ограничителни пръстена, посредством които, се определя какъв сектор от кръга да поливате.

Уникален разпръсквач с плавно и равномерно движение, което позволява на струята да достигне максимално далеч без никакви прекъсвания от задвижващо рамо.

Изключително подходящ за разсади и нежни култури, например зеленчуци или декоративна растителност, както и за напояване на спортни обекти - стадиони, игрища, кортове и други подобни.

Подробните характеристики на разпръсквача, както и сервизната схема са посочени в прикачените файлове в раздел Документи.

Ако търсите някоя резервна част, моля, посочете номера от схемата във файла, когато се свързвате с нас, за да Ви информираме за цената.

Технически параметри
Размери на продукта, ДxШxВ 50x12.5x35 см
Работно налягане 2.0 ÷ 5.0 bar
Радиус 20.0 ÷ 41.0 м
Дебит 7.20 ÷ 36.50 м³/ч
Производител Италия
Тип резба вътрешна
Тегло 4.18 г 
Размер на резбата 1 и 1/2 "
Безплатна доставка
за поръчки над 250 лв.
Проверка на пратката
при доставка
14 дни право на връщане
след плащане
На изплащане
с 1% оскъпяване