VESCO A10 - Професионална лозарска ножица със сменяеми стоманени остриета

Кат №: 22030010010
ДОСТАВКА: 2 - 3 работни дни
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ГАРАНЦИЯ: 24 месеца
66.00 лв.
59.90 лв.

Лозарската ножица VESCO A10 е с уникална форма на режещото острие и позволява рязане на клони с по-голям диаметър, отколкото с обикновени ръчни ножици. Има вдлъбнатина, която спомага и за задържане на клонката при изрязване. Операторът може още повече да затвори ръката си и следователно може да реже с по-голяма сила. С разминаващи се остриета от горещо кована стомана. Това е универсална ножица, подходяща за всякакви резитби в градината.

Дръжките са от подсилена алуминиева сплав, осигуряваща лекота и ергономичност и са с покритие против приплъзване. Гумените амортизиращи тампони помагат за намаляване на умората, дори при продължителна употреба. Удобно заключване с прибиране към дръжката по време на работа. Ножиците са напълно разглобяеми и с подменящи се части.

Всички инструменти с марка VESCO са проектирани с ергономичен дизайн, с геометрия на дръжките, осигуряващи комфорт и лекота на работа, дори и при продължително използване

Vesco (ВЕСКО) е италиански производител, разположен в близост до градчето Маниаго, Северна Италия - център с вековни традиции в производството на ножове и прибори за хранене.

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ: Ако търсите някоя резервна част, моля, посочете номера от схемата по-долу, когато се свързвате с нас, за да Ви информираме за цената

Технически параметри
Принцип на рязане С разминаване
Обща дължина 21 см
Диаметър на рязане 30 мм
Размер на дланта ML
Тегло 0.240 кг 
Безплатна доставка
за поръчки над 250 лв.
Проверка на пратката
при доставка
14 дни право на връщане
след плащане
На изплащане
с 1% оскъпяване