VESCO T40/100 - Професионална овощарска ножица за клони с механизъм за директно гилотинно рязане

Кат №: 22030200040
ДОСТАВКА: 2 - 3 работни дни
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ГАРАНЦИЯ: 24 месеца
149.90 лв.

Овощарската ножица за клони VESCO T40 е модел с гилотинно рязане. С извити режещо острие от хромирана горещо кована стомана и подложка от подсилена алуминиева сплав.

Ножицата е предназначена за прецизни резитби на овощни и декоративни дървета с механизъм за директно рязане. Гилотинният тип режеща глава и специалният ъгъл, под който е монтирана режещото острие, спомагат за задържането на изрязвания клон и улесняват значително по този начин рязането, особено на твърда дървесина.

Дръжките ERGOGRIP се изпълняват по начин, гарантиращ най-добрия комфорт и ергономичност. Изработени са от двукомпонентен материал с мека гума и неплъзгащи се вложки. Ножиците са напълно разглобяеми и с подменящи се части.

Притягането на остриета се извършва прецизно и удобно от свързващия централен винт, който позволява и лесно смазване.

Всички инструменти с марка VESCO са проектирани с ергономичен дизайн, с геометрия на дръжките, осигуряващи комфорт и лекота на работа, дори и при продължително използване

Vesco (ВЕСКО) е италиански производител, разположен в близост до градчето Маниаго, Северна Италия - център с вековни традиции в производството на ножове и прибори за хранене.

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ: Ако търсите някоя резервна част, моля, посочете номера от схемата по-долу, когато се свързвате с нас, за да Ви информираме за цената

Технически параметри
Обща дължина 100 см
Принцип на рязане С наковалня
Диаметър на рязане 40 мм
Тегло 1.01 кг 
Оборудване
Прецизно заточени остриета
Ергономични ръкохватки
Ръкохватки с допълнителни меки елементи
Алуминиеви дръжки
Серийно оборудване   
Допълнително оборудване
Безплатна доставка
за поръчки над 250 лв.
Проверка на пратката
при доставка
14 дни право на връщане
след плащане
На изплащане
с 1% оскъпяване