VESCO A6 PLUS - Професионална овощарска ножица със сменяеми стоманени остриета

НОВО
Кат №: 22030A6PLUS
ДОСТАВКА: 2 - 3 работни дни
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ГАРАНЦИЯ: 24 месеца
89.90 лв.

Овощарската ножица VESCO A6 PLUS е модел с гилотинно рязане. С извити режещо острие от хромирана горещо кована стомана, покрито с частици Xylan 1010, за да осигури дълготрайна издръжливост и превъзходно рязане и подложка от подсилена алуминиева сплав ERGAL. Ексцентрично монтираното острие се придвижва назад, придърпва клона и осигурява работа с по-малко усилие. Извитата алуминиева наковалня помага за задържане на клона и е лесна за подмяна.

Дръжките са от подсилена алуминиева сплав, осигуряваща лекота и ергономичност и са с покритие против приплъзване. Удобно заключване с прибиране към дръжката по време на работа. Ножиците са напълно разглобяеми и с подменящи се части.

Ножицата е от лимитирана специална възпоменателна продукция за 10-годишнината на марката VESCO. Серията PLUS прилага фирмената култура на VESCO - предназначени за клиенти с високи стандарти на производителност, при използване на най-добрите налични инструменти. За да постигне това, VESCO е вложил композитни материали от нанотехнологичния сектор, използвани в авиационната индустрия: ERGAL алуминиева сплав с увеличени якостни характеристики и ниско тегло за подложката и режещо острие, обработено с твърд хромиран слой, допълнително усилено с Xylan 1010 частици, за повишени издръжливост и ефективност при рязане. Подчертано луксозния дизайн на тази нова серия акцентира върху дръжките с антиприплъзващо черно покритие и оксидирани детайли със златен оттенък.

Крайният резултат е изключителен продукт с уникални характеристики. VESCO PLUS: СЪВЪРШЕНСТВОТО МОЖЕ ДА СЕ ПРИЛАГА!

Всички инструменти с марка VESCO са проектирани с ергономичен дизайн, с геометрия на дръжките, осигуряващи комфорт и лекота на работа, дори и при продължително използване

Vesco (ВЕСКО) е италиански производител, разположен в близост до градчето Маниаго, Северна Италия - център с вековни традиции в производството на ножове и прибори за хранене.

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ: Ако търсите някоя резервна част, моля, посочете номера от схемата по-долу, когато се свързвате с нас, за да Ви информираме за цената

Технически параметри
Принцип на рязане С наковалня
Обща дължина 21 см
Диаметър на рязане 25 мм
Размер на дланта L
Тегло 0.240 кг 
Безплатна доставка
за поръчки над 250 лв.
Проверка на пратката
при доставка
14 дни право на връщане
след плащане
На изплащане
с 1% оскъпяване