VESCO

VESCO A6 PLUS - Професионална овощарска ножица със сменяеми стоманени остриета

Оценете този продукт:
(Оценка 5.00 от общо 1 гласа)
Цена:
77.00
69.90
лв. с ДДС
Производител:
VESCO
Гаранционен срок:
24 месеца
Кат №:
22030011606
Срок за доставка:
2 - 3 работни дни
Количество:

Овощарската ножица VESCO A6 PLUS е модел с гилотинно рязане. С извити режещо острие от хромирана горещо кована стомана, покрито с частици Xylan 1010, за да осигури дълготрайна издръжливост и превъзходно рязане и подложка от подсилена алуминиева сплав ERGAL. Ексцентрично монтираното острие се придвижва назад, придърпва клона и осигурява работа с по-малко усилие. Извитата алуминиева наковалня помага за задържане на клона и е лесна за подмяна. Дръжките са от подсилена алуминиева сплав, осигуряваща лекота и ергономичност и са с покритие против приплъзване. Удобно заключване с прибиране към дръжката по време на работа. Ножиците са напълно разглобяеми и с подменящи се части. 

Ножицата е от лимитирана специална възпоменателна продукция за 10-годишнината на марката VESCO. Серията Plus прилага фирмената култура на VESCO - предназначени за клиенти с високи стандарти на производителност, при използване на най-добрите налични инструменти. За да постигне това, VESCO е вложил композитни материали от нанотехнологичния сектор, използвани в авиационната индустрия: ERGAL алуминиева сплав с увеличени якостни характеристики и ниско тегло за подложката и режещо острие, обработено с твърд хромиран слой, допълнително усилено с Xylan 1010 частици, за повишени издръжливост и ефективност при рязане. Подчертано луксозния дизайн на тази нова серия акцентира върху дръжките с антиприплъзващо черно покритие и оксидирани детайли със златен оттенък.

Крайният резултат е изключителен продукт с уникални характеристики. VESCO PLUS: СЪВЪРШЕНСТВОТО МОЖЕ ДА СЕ ПРИЛАГА!

Всички инструменти с марка VESCO са проектирани с ергономичен дизайн, с геометрия на дръжките, осигуряващи комфорт и лекота на работа, дори и при продължително използване.

 

Технически параметри
Диаметър на рязане 25 мм
Размер на дланта L
Тегло 0.240 кг 
Принцип на рязане Наковалня