VESCO T20 PLUS - Професионална овощарска ножица за клони с лостов механизъм и гилотинно рязане

НОВО
Кат №: 06030201620
ДОСТАВКА: 2 - 3 работни дни
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ГАРАНЦИЯ: 24 месеца
175.90 лв.

Овощарската ножица за клони VESCO T20 PLUS е модел с гилотинно рязане. С извити режещо острие от хромирана горещо кована стомана, покрито с частици Xylan 1010, за да осигури дълготрайна издръжливост и превъзходно рязане и подложка от подсилена алуминиева сплав ERGAL.

Ножицата е предназначена за прецизни резитби на овощни и декоративни дървета със значително редуцирано усилие при работа. Лостовият механизъм на затваряне на остриетата и гилотинният тип режеща глава способстват за лекотата и ефективността на рязане. Ексцентрично монтираното острие се придвижва назад, придърпва клона и осигурява работа с по-малко усилие. Извитата алуминиева наковалня помага за задържане на клона и е лесна за подмяна.

Дръжките ERGOGRIP се изпълняват по начин, гарантиращ най-добрия комфорт и ергономичност. Изработени са от двукомпонентен материал с мека гума и неплъзгащи се вложки. Ножиците са напълно разглобяеми и с подменящи се части.

Притягането на остриета се извършва прецизно и удобно от свързващия централен винт, който позволява и лесно смазване.

Ножицата е от лимитирана специална възпоменателна продукция за 10-годишнината на марката VESCO. Серията PLUS прилага фирмената култура на VESCO - предназначени за клиенти с високи стандарти на производителност, при използване на най-добрите налични инструменти. За да постигне това, VESCO е вложил композитни материали от нанотехнологичния сектор, използвани в авиационната индустрия: ERGAL алуминиева сплав с увеличени якостни характеристики и ниско тегло за подложката и режещо острие, обработено с твърд хромиран слой, допълнително усилено с Xylan 1010 частици, за повишени издръжливост и ефективност при рязане. Подчертано луксозния дизайн на тази нова серия акцентира върху дръжките с антиприплъзващо черно покритие и оксидирани детайли със златен оттенък.

Крайният резултат е изключителен продукт с уникални характеристики. VESCO PLUS: СЪВЪРШЕНСТВОТО МОЖЕ ДА СЕ ПРИЛАГА!

Всички инструменти с марка VESCO са проектирани с ергономичен дизайн, с геометрия на дръжките, осигуряващи комфорт и лекота на работа, дори и при продължително използване

Vesco (ВЕСКО) е италиански производител, разположен в близост до градчето Маниаго, Северна Италия - център с вековни традиции в производството на ножове и прибори за хранене.

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ: Ако търсите някоя резервна част, моля, посочете номера от схемата по-долу, когато се свързвате с нас, за да Ви информираме за цената

Технически параметри
Обща дължина 80 см
Принцип на рязане С наковалня
Диаметър на рязане 45 мм
Тегло 0.98 кг 
Оборудване
Прецизно заточени остриета
Ръкохватки с допълнителни меки елементи
Стоманено острие
Серийно оборудване   
Допълнително оборудване
Безплатна доставка
за поръчки над 250 лв.
Проверка на пратката
при доставка
14 дни право на връщане
след плащане
На изплащане
с 1% оскъпяване