Импулсен секторен разпръсквач SIME Jolly

Кат №: 19130010124
ДОСТАВКА: 2 - 3 работни дни
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ГАРАНЦИЯ: 12 месеца
159.90 лв.

Импулсният разпръсквач SIME Jolly в секторен вариант е с конструкция от здрав алуминиев корпус, алуминиево задвижващо рамо и месингов присъединителен елемент с 1 ¼" вътрешна резба. Със среден радиус и дебит. За системи със средно високо налягане.

Конструиран с две дюзи под различен ъгъл: основна, лесно подменяща се, с диаметър 10, 12 или 14 мм (за външната част на кръга), разположена под ъгъл от 300 спрямо повърхността и вторична, разположена точно от долната страна на основната (за вътрешната част на кръга), с диаметър 4 мм.

Разпръсквачът е окомплектован с посочените четири дюзи. При желание, може да се поръчат и други, които са посочени в таблицата в раздел Документи.

Притежава два регулируеми прекъсвача на струята за промяна на плътността. По този начин се постига нужната равномерност на напояване, в зависимост от налягането и дебита на водата.

На месинговия елемент има два ограничителни пръстена, посредством които, се определя какъв сектор от кръга да поливате.

Подходящ за интензивни насаждения, например зеленчуци или декоративна растителност.

Подробните характеристики на разпръсквача, както и сервизната схема са посочени в прикачените файлове в раздел Документи.

Ако търсите някоя резервна част, моля, посочете номера от схемата във файла, когато се свързвате с нас, за да Ви информираме за цената.

Технически параметри
Размери на продукта, ДxШxВ 34.3x6x24.7 см
Работно налягане 1.5 ÷ 5.0 bar
Радиус 16.5 ÷ 29 м
Дебит 3.7 ÷ 18.6 м³/ч
Произход Италия
Тип резба вътрешна
Тегло 1280 г 
Размер на резбата 1 и 1/4 "
Безплатна доставка
за поръчки над 250 лв.
Проверка на пратката
при доставка
14 дни право на връщане
след плащане
На изплащане
с 1% оскъпяване